""

Topuz ailesinin mutlu günü « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 18:50

Topuz ailesinin mutlu günü

Yozgat Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Topuz, hayattaki en mutlu günlerinden birini Komiser olan oğlu Mustafa Topuz’un düğün töreninde yaşadı.

Topuz ailesinin mutlu günü
Son Güncelleme :

13 Eylül 2021 - 17:19

Yozgat Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Topuz, hayattaki en mutlu günlerinden birini Komiser olan oğlu Mustafa Topuz’un düğün töreninde yaşadı.
Ahmet ve Nuran Topuz çiftinin oğlu Komiser Mustafa Topuz, Şahin Tepesi Bilal Şahin Sosyal Tesislerinde düzenlenen muhteşem düğün töreniyle hayatını Zeliha ve Haydar Karaman çiftinin kızı Beyza Karaman ile birleştirdi.
Yoğun katlımın olduğu düğüne; AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Çelebi Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erol, Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay İmtiyaz sahibi Bekir Çaylak ve Ferhat Özer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Erdoğan, Yozgat İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nurullah Nurdoğan, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı ve çok sayıda davetli katıldı.
Genç çiftin nikahını Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse kıyarken, şahitliğini ise; AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Çelebi Dursun, Emekli İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Uyar ve Av Yakup Erikel yaptı.
Belediye Başkanı Celal Köse, Topuz çiftinin nikahını kıyarak genç çifti tebrik etti bir ömür mutluluklar dileğinde bulundu. Başkan Köse, evlilik cüzdanını Milletvekili Başer’e vererek, genç çiftlere onun takdim etmesini istedi.
Milletvekili Yusuf Başer’de, Topuz ve Karaman ailelerini tebrik ederek genç çifte bir ömür mutluluk dileğinde bulundu. Başer, evlilik cüzdanının gelin Beyza Topuz’a vererek çiftleri tebrik etti.
Oldukça yoğun katlımın olduğu düğün töreninde Yozgat Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Topuz, davetlilerle yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Ahmet Topuz, düğüne katlamayarak çelenk gönderen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a, Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ’a ve Yozgat Valisi Sayın Ziya Polat’a teşekkür etti.
Bizde Yeniufuk Gazetesi ve Yozgat Olay olarak, Topuz ve Karaman ailelerini tebrik ediyor, Beyza ve Mustafa Topuz çiftine bir ömür mutluluklar diliyoruz. (Ferhat Özer)

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.