""

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 10:17

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Yozgat’ta, koyun sürüsüne çarpmamak için sürücüsünün ani manevra yaptığı otomobilin şarampole devrildiği kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişide yaralandı. Kazada 10 koyun da öldü.

Trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Son Güncelleme :

31 Temmuz 2021 - 12:57

Kaza, akşam saatlerinde Yozgat’ın merkeze bağlı Büyükincirli köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Habip Doğan yönetimindeki 01 AFY 229 plakalı otomobil, Kayseri- Yozgat istikametine seyir halindeyken, yola çıkan koyun sürüsüne çarptı. Bu sırada, Metin T.’nin kullandığı 38 AJZ 709 plakalı otomobil ise sürüye çarpmamak için ani manevra yapması sonucu şarampole devrildi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Zakir Özgenç’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan otomobil sürücüsü Metin T. ile yanında bulunan Elif Y. ise sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada 10 koyun da telef oldu.
Koyun sürüsüne çarpan otomobilin sürücüsü Habip Doğan, Adana’dan Yozgat’a geldiğini ve virajdan çıkar çıkmaz koyunların aniden yola çıktığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.