""

TSO Başkanı Alakoç: Saysal Takograf için artık çevre illere gidilmeyecek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:16

TSO Başkanı Alakoç: Saysal Takograf için artık çevre illere gidilmeyecek

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, Sayısal Takograf bulundurması zorunlu olan vatandaşların dijital ehliyetlerini çevre illerden almalarına gerek kalmadığını belirterek, Şubat ayından itibaren oda bünyesinde hizmet verileceği müjdesini verdi.

TSO Başkanı Alakoç: Saysal Takograf için artık çevre illere gidilmeyecek
Son Güncelleme :

09 Ocak 2018 - 7:00

TSO Başkanı Taylan Alakoç, beraberinde Başkanvekili Bekir Tufan ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hİsarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
TSO Başkanı Alakoç, ziyarette; oda olarak yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgiler verdi. Başkan Alakoç, T.C. Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırma Genel Müdürlüğü’nün, ulusal otoritenin yetkisi altına giren bazı teknik iş ve işlemleri yerine getirmek üzere TOBB’u görevlendirmesi kapsamında sayısal takoğraf için dijital ehliyet hizmetini Oda bünyesinde verebilmek için TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na taleplerini iletti.
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Yozgat TSO’nun her zaman destekçisi olduklarını belirterek, “ Az zamanda birçok faaliyet gerçekleştirdiler. Her zaman bizlere yeni projelerle elleri dolu geldiler. TOBB olarak başkanlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda gereken her türlü hizmet ve desteği kendilerine sağlayacağız. Bu vesile ile ziyaretlerinden dolayı memnun oldum ve kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Alakoç’ta yakın ilgilerinden dolayı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür etti. Başkan Alakoç, “Hemşerilerimizin başka illere bağımlılığını azaltmaya yönelik yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledik. Odamız 2018 yılı Şubat ayından itibaren Sayısal Takograf olarak da bilinen cihazlarda kullanılan Dijital Ehliyet verme hizmetine başlayacak. Daha öncesinde Sivas, Kayseri, Çorum ya da Ankara’ya gitmek durumunda kalan vatandaşlarımız, artık Yozgat TSO aracılığıyla bu hizmetten yararlanabilecek. Amacımız Yozgatlı hemşerilerimizin ticari faaliyetlerinde kullanacağı tüm hizmetleri şehir dışına gitmeden halletmesini sağlamak. Odamız tarafından verilecek olan Dijital Ehliyet Hizmeti 3 farklı kart tipiyle gerçekleştirilecek. Sürücü, Şirket ve Servis Kartları. Dijital Ehliyet Hizmetimiz hepimize hayırlı olsun. Bu vesile ile bir kez daha TOBB Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.