""

TSO Başkanı Alakoç ve yönetiminden MÜSİAD’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 12:11

TSO Başkanı Alakoç ve yönetiminden MÜSİAD’a ziyaret

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Taylan Alakoç, beraberinde genç işadamı Suat Tinel ile birlikte kısa bir süre önce Yozgat’ta kurulan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ferudun Daştan’ı dernek binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

TSO Başkanı Alakoç ve yönetiminden MÜSİAD’a ziyaret
Son Güncelleme :

14 Şubat 2018 - 7:00

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, TSO Başkanı Taylan Alakoç, MÜSİAD’ın iş dünyasında birlik beraberlik içerisinde Yozgat’ta başarılı işler gerçekleştireceğine inancının tam olduğunu söyledi.
Alakoç, “ MÜSİAD’ın Yozgat’ımıza, iş adamlarına ve şehrimiz ekonomisine güç katacağına inanıyorum. Amacımız sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla esnaf tüccar ve sanayicimizi bölgemizde en üst seviyeye taşıyacağımıza inancımız tamdır. MÜSİAD Başkanımız Sayın Daştan’la da güzel başarılı çalışmalara imza atacağımızı düşünüyorum. Bu vesile ile Sayın Daştan’a bir kez daha hayırlı olsun dileklerini iletiyor başarılar diliyoruz.”dedi.
MÜSİAD Yozgat Şube Başkanı Ferudun Daştan’da ziyaretlerinden dolayı TSO Başkanı Alakoç ve genç işadamı Tinel’e teşekkür ederek, STK’ların önemine değindi. Daştan, “Yozgat’ta STK’lar ile birlikte hedefler belirleyerek iş dünyamızı başarılara ulaştırmada MÜSİAD olarak elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içinde olacağız. Esnaf, tüccar ve sanayicimizin sorunları ile birebir ilgilenerek çözümü noktasında çaba sarf edeceğiz.”diye konuştu.
Açıklamaların ardından Yozgat’ın genç işadamı Suat Tinel’de ilde esnafların ekonomik durumu ve faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.