""

TSO’dan 666 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 07:32

TSO’dan 666 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sinan Çelik, Yozgat’taki okullarda eğitim gören 666 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımında bulundu.

TSO’dan 666 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımı
Son Güncelleme :

22 Eylül 2021 - 18:40

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Işık Gün ile birlikte okulları ziyaret eden TSO Başkanı Çelik, daha önce okul idaresi tarafından belirlenen öğrencilere yönelik çanta ve kırtasiye malzemesinden oluşan okul setlerini öğrencilerin sıralarına koydu.
Fatma Temel Turhan Ortaokulundan başlanılan dağıtıma TSO Başkanı Sinan Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Işık Gün ve okul idaresi katıldı.
Başkan Çelik, “Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik desteğimizi sürdürüyoruz. Son iki yıldır pandemi nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilmişti. Bu eğitim öğretim döneminin yüz yüze başlamasıyla birlikte bizlerde Oda yönetimimizle almış olduğumuz karar doğrultusunda geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize eğitim desteğinde bulunduk. Anaokulları ile ortaokullarımız olmak üzere toplam 33 okulumuzda 666 öğrencimize çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk. Bu vesile ile Şube Müdürümüz Sayın Işık Gün ve okul idarecilerine de ayrıca teşekkür ediyoruz.”dedi.
Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.