""

TüGVA’da Büyüksoy dönemi « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 23:30

TüGVA’da Büyüksoy dönemi

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Yozgat teşkilatı, ilk genel kurul toplantısını Cumartesi günü İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirdi.

TüGVA’da Büyüksoy dönemi
Son Güncelleme :

29 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurula, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Beşinci, Genel Merkez Teşkilat Bölge Sorumlusu Zafer Karamağara, Genel Merkez Teşkilat Bölge Sorumlu Yardımcısı Muhammed Ölmez, Yozgat İl Temsilcisi Kazım Emiroğlu Şimşek ve teşkilat mensupları katıldı.
Sinevizyon gösterisinin ardından kürsüye çıkan TÜGVA Yozgat İl Başkanı Muhammed Recayi Büyüksoy yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Sayın genel başkan yardımcım, sayın genel merkez teşkilat bölge sorumlum, sayın genel merkez teşkilat bölge sorumlu yardımcım, değerli İl ve İlçe temsilcilerim, değerli koordinatörlerim, çalışma arkadaşlarım, sevgili gençler, ilimizde ilkini düzenliyor olduğumuz genel kurulumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
Dünyada iyilik ve güzellik üzerine dair ne varsa, arkasında duran, savunan, icat çıkarmaktan korkmayan, her daim hakkı üstün tutan, dürüst ve adil bir nesil yetiştirme amacıyla kurulan Türkiye Gençlik Vakfımızda siz değerli gençlerle birlikte hizmet edebilecek olmanın gururunu yaşıyorum. Yüce Rabbimize hamdolsun..
Değerli dava arkadaşlarım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere hedef olarak gösterdiği ahlaklı ve değerli gençlerin topluma kazandırılması adına, ilimizde yeni bir oluşum gayreti içerisindeyiz. Ayrıca milli iradeye sahip çıkan, vatanına ve milletine faydalı bireyler olabilme hissiyatını yaşayan gençlerimize, tecrübe ve birikimlerimizi aktararak onları en etkin hale getirmeyi amaçlamaktayız. Vakfımızın misyonu, gençliğin sosyal, fiziksel, zihinsel, ruhsal ve manevi gelişimlerini gözeterek, kendini sürekli geliştiren, yenilikçi ve nitelikli insan oluşumuna katkı sağlamaktır. Vakfımız, medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesiller yetiştirecek bir önemli bir vizyon üstlenmektedir.
Bizler de bu vizyonu en etkin bir biçimde taşıyabilmek, yeni bir Türkiye ve yeni bir Yozgat’ın inşasında, üzerimize düşen bu görevi layıkıyla yapmak, Allah’ın rızasını kazanabilmek, hiçbir menfaat ve kişisel çıkar içerisinde olmadan, vakfımızın, gençlerimizin, toplumumuzun ihtiyaç ve beklentilerini karşılama gayreti içerisinde olacağız. Değerli büyüklerimizle, ağabeylerimizle, kardeşlerimizle her zaman iletişim ve fikir teatisi içerisinde olacağız. Birlikte üreteceğiz. Hep birlikte çaba sarf ederek, vakfımızın bayrağını taşıdıkları yerden alıp daha iyi konumlara yükseltmek girişimi içerisinde olacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Gençlerimizin beklentilerini karşılayabilecek, onlara abilik yapabilecek, aile sıcaklığını hissettirebilecek bir ortam hazırladık.
Mevcut İl Temsilcilik binamızın sizlerin de bildiği gibi ciddi bir kira yükü bulunmakta ve teşkilatlarımız bu kira yükünün altına girmekte zorlanmaktadır. Bizlerde Valiliğimizle ortak bir çalışma sergileyerek, şehir merkezinde yeni bir İl Temsilciliği binasına talip olduk ve hayırlısıyla aldık. Kısa süre içerisinde yeni binamızda sizlerle geleceğimizin teminatı gençlerimiz için önemli çalışmalar yürüteceğiz.
Sizlerin huzurunda Sayın Valimiz Kemal Yurtnaç beyfendiye teşekkürlerimi arz ediyorum. Yozgat’ı şahlandıracak yeni nesil bir gençlik geliyor. Bir fidanda orman görüyorum. Mevlam yolumuzu, bahtımızı açık eylesin, utandırmasın.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.