""

TÜMSİAD 15 Temmuz Diriliş Kitabı dağıttı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:32

TÜMSİAD 15 Temmuz Diriliş Kitabı dağıttı

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Yozgat Şubesi, ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da hain darbe girişiminin 1’inci yılı anısına 15 Temmuz Diriliş Destanı Kitabını dağıttı.

TÜMSİAD 15 Temmuz Diriliş Kitabı dağıttı
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2017 - 7:00

TÜMSİAD Yozgat Şubesi, 15 Temmuz anısına yaptırılan kitap ve dergileri dağıttı. Vali Kemal Yurtnaç ve AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’i ziyaret eden TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Temmuz Diriliş Destanı’nı armağan etti.
TÜMSİAD Yozgat Şube Başkanı Ali Çatar,”15 Temmuz 2016’da yakın tarihimizin en büyük ihaneti olan darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ, milli egemenlik ve bağımsızlığımızı doğrudan hedef almıştır. Milli birlik ve beraberliğimizi parçalamayı; istikbal ve istiklalimizin teminatı olan gönüllü teşekkürlerimizi yıpratmayı arzulamıştır. Milletimizin birbirine güvenini sarsmak, sahih İslam anlayışını ve irfan geleneğimizi bozmak için uğraşmıştır. 15 Temmuz ruhunun yaşatılması ve 15 Temmuz 2016’da yaşananların unutulmaması için çaba sarf ediyoruz, sarf etmeye de devam edeceğiz. Bu konuda elimizden gelen her türlü gayreti bütün alanlarda göstermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı azimle devam ettireceğimizi 15 Temmuz’un yıl dönümü münasebetiyle bir kez daha belirtirken şehitlerimiz için Allah’tan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı. AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,”TÜMSİAD üyelerimizin anlamlı davranışları için teşekkür ediyorum. Kitap ve dergi haline getirilen 15 Temmuz süreci hafızalarımızı diri tutmamız açısından önem taşıyor” dedi.
15 Temmuz’da tüm Yozgat’ı akşam namazından sabah namazına kadar meydanlara davet eden Vali Kemal Yurtnaç ise TÜMSİAD’ın bu anlamda 15 Temmuz’u kitaplaştırmasını ve gelecek nesillere aktarımının sağlamasını çok anlamlı bulduğunu kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.