Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ercan, güven tazeledi

Türk Sağlık-Sen Yozgat Şubesi Olağan Genel Kurulu, Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Salonu ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile girilen seçimde mevcut başkan Metin Ercan, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Türk Sağlık-Sen Yozgat Şubesi Olağan Genel Kurulu, Yozgat Belediyesi Büyük

Genel kurula, Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Başer, Türk Sağlık-Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Fatih Akgül, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Sarıkaya eski Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel ile sendika üyeleri katıldı.

Başkan Ercan, seçim sonrası yaptığı konuşmada, genel kurulun sadece bir seçim amacı taşımadığını, aynı zamanda sağlık çalışanlarının geleceğini, hak mücadelesini ve sendikanın yol haritasını belirlemek için toplandıklarını söyledi. Ercan, sağlık çalışanlarının artan iş yükü, yetersiz ücretler, liyakat sorunları ve şiddet gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirterek, “Artan iş yükü, yetersiz ücretler, liyakat sorunları, şiddet ve özlük haklarındaki kayıplar artık tahammül sınırını aşmıştır. Biz bu sürecin sessiz seyircisi değil; çözüm için kararlı bir sendikayız” ifadelerini kullandı.

Ercan, yeni dönemdeki hedeflerini ise şöyle açıkladı:

Adil ücret ve ek ödeme düzeni,

Şiddetsiz ve güvenli çalışma ortamı,

3600 ek gösterge ve özlük haklarında iyileştirme,

Tüm sağlık çalışanları için hakkaniyetli bir sistem.

Başkan Ercan, konuşmasını, “Türk Sağlık-Sen’in gücü, sizlerin desteği ve birlik duygusudur. Birlik olduğumuz sürece masada da sahada da güçlü oluruz. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyor, emeğinize ve mücadelenize yürekten teşekkür ediyorum. Yaşasın sağlık çalışanlarının onurlu mücadelesi! Yaşasın Türk Sağlık-Sen!” sözleriyle
tamamladı./ Nazife EKİCİ

Reklamı Geç