""

Türkiye’de 2019’da büyük gelişmeler yaşacanak « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 17:51

Türkiye’de 2019’da büyük gelişmeler yaşacanak

Haftasonu gerçekleştirilen Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Kongresine katılan Ak Parti Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, 2019 yılında gerçekleştirilecek olan seçimler için, ‘Bu dönem Türkiye’nin 2. Kurtuluş Savaşı Mücadelesi olacaktır ve bu mücadelenin kahramanları ise sizler olacaksınız. Güçlü Türkiye’nin devam etmesi için hepimize bu yüzden büyük görevler düşüyor. Ülke olarak eğer bu tarihi dönemeci de atlattık mı Türkiye’yi kimse tutamayacaktır’ dedi.

Türkiye’de 2019’da büyük  gelişmeler yaşacanak
Son Güncelleme :

03 Ekim 2017 - 7:00

Ak Parti Yozgat Milletvekilive TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül’ün, Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Kongresinde yaptığı tarihi öneme sahip açıklamalar partililerde karşılık buldu.
Önümüzdeki dönem 2 kritik seçimin olduğuna değinen Akgül, ‘Bu kongreleri ve bayrak değişimlerini çok önemsiyorum. Kongrelerde seçilen kardeşlerimiz 2019’da yapacağımız Milli Mücadelenin kahramanları olacaktır. Bunu yalnızca bir milletvekili olarak ifade etmiyorum. Çocuklarının, ailesinin ve ülkesinin geleceğini düşünen bir fert olarakta söylüyorum. 2019 yılı Türkiye’nin ölüm kalım savaşıdır.
Nedeni ortadadır. Dünya bir araya gelmiş, terör örgütleri Türkiye’ye karşı aynı cephede birleşmiş,ülkemizi ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirme hesabına koyuldu. Yeni partiler, yeni planlar, FETÖ, YPG, PYD, DAİŞ gibi hain maşalar üzerinden saldırılar bunun açık göstergesi.Türkiye büyüyor, Türkiye yükseliyor, Türkiye Ortadoğu coğrafyasında söz sahibi oluyor ve bu durum dış mihrakların, haritaları değiştirmek isteyenlerin, bu toprakların yeraltı ve yerüstü kaynaklarını sömürmek isteyenlerin oyununu bozuyor. İşte bu yüzden bu oyunun farkında olmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza, milletimize bu hain emelleri bir kez daha anlatmamız gerekiyor. Bunun için Ak kadrolara büyük görevler düşüyor. Eğer her zaman desteklerini bizden esirgemeyen milletimiz 2019 yılında da güçlü desteklerini vererekatlattıkmı bu ülkeyi bir daha kimse tutamayacaktır’ diye konuştu.
2019 yılı için dış mihraklar, hain yapılar Türkiye üzerine oyunlar kuruyor diyen Akgül, ‘2019 yılı bu yüzden 2. Kurtuluş Mücadelesidir. İnşallah hep birlikte bu dönemimi de atlatacağız. Ve Türkiye’mizin durdurulamaz yükselişi devam edecek. Ben bu toprakların çocuğuyum, Yozgat’ımız bizi hiç mahcup etmedi, etmeyeceğine de inanıyorum.Ülkemizin bu zor durumunda da milli ve manevi duyguları yüksek olan Yozgatlı hemşehrilerim oyun kuranların oyunlarını bir kez daha başlarına geçirecektir’ dedi.
Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan seçimlerde önemli bir resmi ortaya koyan Akgül’ün konuşmaları salonda büyük alkış alırken, partililer ve vatandaşlar 2019 yılının Türkiye için, istikrar için ve milletimizin geleceği için önemini iyiden iyiye anladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.