Yozgat’ta maliyetine halı satışı yapılacağını duyan vatandaşlar halı satış noktasında uzun kuyruklar oluşturdu. Halı alabilmek için adeta birbirleri ile yarışan vatandaşlar bazanda izdihama neden oldu. Firma çalışanı Hakan Güldaş, Ankara’daki depolarında yağış nedeniyle halıların zarar gördüğünü söyledi. Halı fiyatlarını zararına uygun fiyata verdiklerini vurgulayan Güldaş, ‘’Halıları piyasaya göre 3’te 1 fiyatına satıyoruz. İlgi ve alaka çok yüksek seviyede satışlarımız sürüyor. Herkesi bekliyoruz” dedi.
Halı alan vatandaşlardan Yalçın Sarıkaya maliyetine satışı sosyal medyadan gördükten sonra sabah hemen satış noktasında geldiklerini belirtti. Firmaya geçmiş olsun dileklerini sunan Sarıkaya, ‘’Yozgat’ımıza böyle bir imkan sağladılar, biz de bu imkanlardan yararlanıyoruz. Halıların fiyatı ekonomik ihtiyacımızı karşılıyoruz. Bir hayli yoğunluk vardı, biz geldiğimizde bir çoğu satılmıştı biz de kalanlardan kendimize halı bakıyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi
Ucuz halı izdihamı
Bir halı firması Ankara’da bulunan depolarını su basmasının ardından ürünlerini Yozgat’a getirerek maliyetine sattığı halılalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Halı alabilmek için birbirleri ile yarışan vatandaşlar izdihama da neden oldu.
