""

Ülkü Ocakları öğretmenleri unutmadı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 13:42

Ülkü Ocakları öğretmenleri unutmadı

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Öğretmenler Günü dolayısıyla ildeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere çiçek takdim ederek öğretmenlerin gününü kutladı.

Ülkü Ocakları öğretmenleri unutmadı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2017 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı açıklamada, öğretmenlerin bir günle değil her gün hatırlanması gerektiğini belirtti. Geleceğin teminatı olan neslin bilgili, donanımlı yetişmesinin öğretmenlerin elinde olduğunu vurgulayan Küçükduman,”Geleceğimizin teminatı öğretmenlerimizin elindedir. Bu bakımdan öğretmenlik mesleği en fazla fedakarlık gerektiren ve en önemli mesleklerin başında gelmektedir. Bizde öğretmenlerimizi bu özel günlerinde ziyaret ederek mutluluklarını paylaşmak istedik ve kendilerine karanfil takdim ettik. Bu vesile ile bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.