""

Ülkü Ocaklarından, Afrin Harekatına katılan askerler için dua « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:22

Ülkü Ocaklarından, Afrin Harekatına katılan askerler için dua

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’e yönelik düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerler için düzenlenen programda kahraman Türk ordusuna destek olmak amacıyla Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Fetih Suresi okundu.

Ülkü Ocaklarından, Afrin Harekatına katılan askerler için dua
Son Güncelleme :

25 Ocak 2018 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı açıklamada; kahraman Türk Askerinin vatan toprağına göz diken hainleri geçmişte tarihlerin yazdığı gibi Afrin’de de tarihin yine yazacağını söyledi.
Kendilerinin de vatan için canlarını feda etmeye hazır olduklarını vurgulayan Küçükduman, “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülkemize vatan toprağına göz diken PKK başta olmak üzere tüm hainleri yok etme gücü ve kudretine sahiptir. Bu uğurda bizlerde canımızı feda etmeye hazırız. Şuan ülkemizin bekasını tehdit eden PKK, PYD ve diğer hainleri yok etmek için askerlerimiz Afrin’de terör yuvalarını imha ediyor. Bu Türkiye’mizin meşru müdafaa hakkıdır. “Zeytin Dalı Harekatı”nın tek hedefi ülkemizi tehdit eden terör örgütleri ve teröristlere karşıdır.
Bu vesile Afrin’de mücadele eden kahraman askerlerimiz için İl Ocak binamızda Kur’an-ı Kerimden ayetler ve Fetih Suresini okuyarak dua ettik. İnşallah askerlerimiz en kısa sürede hainleri yok ederek ülkemize sağ salim dönerler, Allah yar ve yardımcıları olsun.”dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.