Başkan Akgül’ün hafta sonu gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ı ziyarete Ülkü Ocakları yönetim kurulundan Yozgat il ocak idare amiri Şakir Mavili,Sosyal hizmetlerden sorumlu il başkan yardımcısı Yavuz Hatipoğlu,Şehit Aileleri ve Sosyal medyadan sorumlu il başkan yardımcısı İhsan Kuşcu,Türk Dünyasından sorumlu il başkan yardımcısı Emre Korucu,İl Ocak 2.başkanı Soner Karadavut,Spor birim yöneticisi Hanifi Yıkılmaz ve Bürokrasi birim yöneticisi Gökhan Sarıtay eşlik etti.
Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Başkan Dr.Fatih Akgül, halen ‘Odak 2023’ adı verilen Yozgat Ülkü ocakları teşkilatınca gençlerin odaklanma becerilerini geliştirme amacıyla bir eğitim proğramının uygulamasının sürdürüldüğünü ve ayrıca Ülkü Ocaklarında tüm ortaokul,lise ve KPSS öğrencilerinin internet üzerinden sınırsız bir şekilde yararlanabildiği ‘Diğital eğitim’ hizmetinin verildiğini söyledi.
Bundan bir süre önce kentimizde düzenledikleri Polis Meslek Eğitim merkezi hazırlık kursuna katılan 78 gencin 70’nin spor mülakatında başarılı olduğunu da vurgulayan Ülkü Ocakları Yozgat il başkanı Dr.Fatih Akgül,Yozgatlı gençlere sosyal,kültürel ve sportif yönden her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirterek önümüzdeki süreçte gerçekleştirecekleri etkinlikler konusunda da şöyle konuştu :
“İlk etapta Ocak bünyesinde ‘Türk gücü’ spor kulübünü kurup gençlerimizin Geleneksel okçuluk,Kick Boks ,satranç ve güreş alanlarında spor yapmalarına imkan sağlayacağız.Ayrıca Türk marşları ve Türk Halk müziği korolarını da gençlerimizden oluşturacağız. Geleneksel Türk sporları, müzik ve halk oyunları gibi etkinlikler konusunda yeni projeler gerçekleştireceğiz.” / Haber Merkezi