Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünal: 19 Mayıs, bağımsızlık mücadelesinin başladığı gündür

AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal 19 Mayıs

AK Parti Yozgat Kadın Kolları Başkanı İlknur Ünal 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan İlknur yayınladığı mesajında, ”Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusuyla Cumhuriyetin son yıllarında birçok hayalini, birçok hedefini gerçeğe dönüştürmüş olarak, daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum ve bu süreç içerisinde genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü biliyoruz. Türkiye’de genç olmakla, dünyanın herhangi bir ülkesinde genç olmak aynı şey değildir. Bu ülkenin gencecik bir kumandan ve ilim irfan ehli gencecik bir ordu tarafından kurulduğunu asla unutmuyoruz” ifadelerini kullandı.
İlknur, mesajının devamında şunları söyledi:“19 Mayıs’ta başlayan mücadelenin ışığında çağdaş, demokratik, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak sonsuza dek yaşayacaktır. Bu inançla gençlerimizin ve tüm ulusumuzun Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi sevgi ve saygıyla anıyorum.” (Alpaslan Demir)

Reklamı Geç