""

Üniversite öğrencilerinden Hasta çocukları eğlendirme projesi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 23:57

Üniversite öğrencilerinden Hasta çocukları eğlendirme projesi

Bozok Üniversitesi DilTarih Topluluğu öğrencileri her dönem yapmış olduğu sosyal sorumluluk projesine bir yenisini daha ekledi.

Üniversite öğrencilerinden  Hasta çocukları eğlendirme projesi
Son Güncelleme :

28 Şubat 2017 - 7:00

Öğrenciler, Hasta Çocukları Eğlendirme Projesi kapsamında hasta çocukları, palyaço kıyafeti ile ziyaret ederek hem eğlendirdiler hem de çeşitli hediye ile sevindirdiler.
Topluluk üyeleri “Hasta Çocukları Eğlendirme Projesi” adı altında Yozgat Şehir Hastanesi’nde tevdi gören çocuk hastaları ziyaret ederek çocuklar için aldıkları balon, rüzgârgülü, boya kalemi, resim defteri gibi hediyelerle çocukları sevindirdiler. Aynı zamanda kulüp öğrencileri palyaço kostümü giyerek çocukların eğlenmesi için çeşitli gösteriler yaptı.
Hasta çocuklar palyaço, müzik ve balonlarla eğlenirken anneler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. Belli aralıklarla devam edecek olan projede öğrenciler daha çok çocuğun yüzünü güldürmeyi istiyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.