""

Üniversite öğrencilerine proje yazma eğitimi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:15

Üniversite öğrencilerine proje yazma eğitimi

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN) tarafından TR72 Bölgesi 2014-2023 Bölge Planı çerçevesinde Yozgat’ta ‘Proje Okulu’ eğitimleri başladı.

Üniversite öğrencilerine proje yazma eğitimi
Son Güncelleme :

28 Şubat 2017 - 7:00

ORAN Kalkınma Ajansında devam eden ve üniversite öğrencilerinin ağırlıklı olarak proje yazma eğitimi altığı proje okulunu ziyaret eden Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, burada alınan eğitimlerin öğrencilerin iş hayatına atıldıkları zaman önemli katkılar sağlayacağını söyledi.
Vali Yurtnaç, işbirliği ve ortaklık kültürünün geliştirilmesi, üniversite-sanayi işbirliğine katkı sağlanması, diğer bölge ve illerle rekabet edilebilirliğe katkı sağlanması amacıyla “Proje Okulu” başlığı altında proje çalışmasına başladıklarını kaydetti.
ORAN Kalkınma Ajansının Yozgat, Kayseri ve Sivas’ta projeler yaptığını hatırlatan Vali Yurtnaç, “Şimdiden proje yapma mantığı ile gençlerimizi ileriye hazırlarsak çalıştıkları kurumlarda gerek Avrupa Birliği gerekse bizim bakanlıklarımızın verdiği desteklerden rahatlıkla yararlanma imkanı bulurlar.
Bu eğitimleri gerek kamu kurumlarında işe başladığınızda gerekse özel sektörde iş hayatına atıldığınızda kullanmanız sizin yararınıza olacaktır” dedi.
Vali Yurtnaç daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.