Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversitelilerin huzurlu eğitimi için toplandılar

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Başkanlığında Yükseköğretim kurumları ve yurtlarda huzurlu eğitim ortamının devam ettirilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla toplantı düzenlendi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan Başkanlığında Yükseköğretim kurumları ve yurtlarda

Valilik toplantı salonunda Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında, Belediye Başkanı Celal Köse, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve ilgili kurumların katılımı ile Üniversite Güvenlik Toplantısı düzenlendi. Toplantıda Yozgat genelinde 2023-2024 Eğitim öğretim dönemi öncesinde yurt kontenjanları, kayıt döneminde ve öncesinde yapılacak çalışmalar, bu konuda takvimin sağlıklı işletilerek öğrencilerimizin mağdur olmaması için hayata geçirilecek tedbirler görüşüldü.
AŞAYİŞ TOPLANTISI YAPILDI
Öte yandan Yozgat İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Yozgat il genel asayiş ve güvenlik durumu değerlendirildi. Haber Merkezi

Reklamı Geç