""

Ünsür: Her bütçeye uygun kurbanlıklarımız mevcuttur « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 12:02

Ünsür: Her bütçeye uygun kurbanlıklarımız mevcuttur

Yozgat –Yerköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) karşısında kurulan 500 başlık büyükbaş besi çiftliğinde faaliyetini sürdüren işletme sahibi Nazmi Ünsür, kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban satışlarının başladığını belirterek, her bütçeye uygun kurbanlıkların mevcut olduğunu söyledi.

Ünsür: Her bütçeye uygun kurbanlıklarımız mevcuttur
Son Güncelleme :

19 Haziran 2021 - 16:38

Yozgat –Yerköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) karşısında kurulan 500 başlık büyükbaş besi çiftliğinde faaliyetini sürdüren işletme sahibi Nazmi Ünsür, kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte kurban satışlarının başladığını belirterek, her bütçeye uygun kurbanlıkların mevcut olduğunu söyledi.
Yozgat’ta Tarım ve hayvancılık başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyetini sürdüren İşadamı Nazmi Ünsür, Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşların şimdiden kurbanlıklarını temin etmek için işletmelerine geldiğini ifade etti.
Ünsür, “Besi çiftliğimizin , Yozgat ve Yerköy karayolu OSB karşısında bulunması dolayısıyla vatandaşlarımız ulaşım sorunu yaşamadan kolaylıkla besi çiftliğimize gelerek kurbanlıklarını şimdiden almak istiyor. Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte şuan için satışlarımızda da bir hareketlilik söz konusu.
Vatandaşımız beğendiği kurbanı alıyor, kurbana kadar bakımını biz yapıyoruz. Yine dileyen vatandaşımızın kurbanını işletmemizde bulunan kesim hanemizde İslami şartlara uygun bir şekilde yine uzman kasaplarımız tarafından kesimi yapılarak hisse sahiplerine eşit bir şekilde taksimini de yapıyoruz. Vatandaşımız sabah çayını, kahvaltısını işletmemizde yaparken kasaplarımızda kısa sürede kurbanı kesip, parçalayıp eşit şekilde hisse sahiplerine teslim ediyor.”dedi.
Kurban Bayramının yaklaşmasıyla Yozgat’ta vatandaşlar şimdiden kurbanlıklarını temin etmek için besicilerin ve üreticilerin yolunu tutuyor.
Yozgat OSB karşısında kurulan 500 başlık büyükbaş besi çiftliğinde faaliyetini sürdüren işletme sahibi Nazmi Ünsür, kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte büyükbaş kurban satışlarının başladığını söyledi.


HAYVANLARIMIZ DOĞAL BESİ YEMİ İLE BESLENİYOR
Kurbanlıkların doğal besi yemi beslendiğini ve etinin de bu yüzden daha lezzetli olduğunu söyleyen Ünsür, “Yıllardır köyümüzde hayvancılık yapıyoruz. Sonra bu işi profesyonel yapmak için yaklaşık 7 yıl önce Tarım Kırsal Kalkınmadan aldığımız hibe destekle modern bir tesis kurduk ve köyde yaptığımız hayvancılığı Yozgat Yerköy OSB karşısında sürdürüyoruz. Hayvanlarımız veteriner hekim kontrolünde sağlık kontrolleri periyodik olarak yapılmaktadır. Doğal yemle beslenen kurbanlıklarımızın eti de bir o kadar lezzetlidir.”dedi.


HER BÜTÇEYE UYGUN BÜYÜK VE KÜÇÜKBAŞ KURBANLIKLARIMIZ MEVCUTTUR
Çiftlikte her bütçeye uygun kurbanlıkların bulunduğunu vurgulayan Ünsür, “Çiftliğimizde her bütçeye uygun büyük ve küçükbaş hayvanlarımız bulunmaktadır. Bazı vatandaşlarımız ortak girmediği için hisse olarak kurbanının almak istiyor. Bu konuda bizlerde kendilerine yardımcı olmak adına tesisimizde keserek adreslerine hisselerini teslim ediyoruz. Canlı olarak ta kilo hesabı 30 TL olarak ta kurbanlıklarını alabilirler. Bizler vatandaşlarımıza her türlü kolaylığı da sağlamaktayız. Vatandaşımız dilerse burada çayını kahvaltısını yaparken kurbanını uzman kasaplar eşliğinde kurbanını keserek hissesini takdim ediyoruz, dilerse de evlerine teslim ediyoruz.”diye konuştu.
Nazmi Ünsür, kurban almak isteyen vatandaşların kendisine (0 542 315 43 50) nolu telefondan ulaşabileceklerini ifade etti.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN