""

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 18:02

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yozgat Merkez, Boğazlıyan ve Sorgun’da yapılan operasyonlarda 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2’si adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı
Son Güncelleme :

30 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Polis ekipleri, Yozgat Merkez, Boğazlıyan ve Sorgun’da yaptıkları uyuşturucu operasyonlarında haklarında Uyuşturucu İmal ve Ticareti suçundan işlem yapılan B.U ve M.K, M.D, E.Ü ve Ş.T., isimli şüphelileri gözaltına aldı. Şüphelilerin ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda satışa hazır 73, 64 gram Bonzai maddesi, Satışa hazır 203,01gram Skank maddesi, 489 Adet Extacy hap, Bin 90 lira para ele geçirdi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. B.U ve M.K isimli şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, M.D, E.Ü ve Ş.T., isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.