""

UZATMALARDA YIKILDIK « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:40

UZATMALARDA YIKILDIK

Kayseri Şekerspor’dan son 4 yıldır hep darbe yiyen, sahasında rakibine bir türlü diş geçiremeyen Yozgatspor, aynı talihsizliği bu sezonda da yaşadı.

UZATMALARDA YIKILDIK
Son Güncelleme :

18 Aralık 2017 - 7:00

Futbol olarak iyi olmasa da mücadelesiyle ayakta kalmayı başaran, hakemin kötü yönetimi, rakibin oyun oynamaktan daha çok yatmayı düşündüğü maçın son bölümlerine 2-1 önde giren Kırmızı Siyahlılar uzatmada yediği golle 2 puan bıraktığı maç sonrasında ilk yarıyı üçüncü sırada kapatıp, şampiyonluk yolunda ağır bir darbe yedi.
Yozgatspor sahasında konuk ettiği Kayseri Şekerspor’la son saniyelerde yediği golle 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında önemli bir 2 puan kaybetti.
MAÇTAN
DAKİKALAR
DAK.13 (GOL): Kayseri Şekerspor takımının kazandığı serbest atıştan gelen topu önünde bulan Muhammet’in vuruşunda top Yozgatspor ağlarına gitti 0-1..
DAK.21(GOL): Yozgatspor’un geliştirdiği atakta sol kanatta topla buluşan Hakkı rakibinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına mükemmel bir orta yaptı araya iyi giren Ali Yakup topu kafayla ağlara gönderip skora eşitlik getirdi.
Dak.32: Yozgatspor bu dakikada yine çok tehlikeli iki pozisyon birden buldu.
Takımın en iyilerinden biri olan Hakkı rakibinden sıyrılır sıyrılmaz şutunu attı kaleci sert gelen topu kontrol etti.
Bir dakika sonra bu kez başarılı oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü kaçırdı.
İlk yarının kalan dakikalarında ataklar sonuç vermeyince devre 1-1 berabere sonuçlandı.
İKİNCİ YARI
Dak.53: Mehmet Ali’nin ceza sahasına yaptığı ortada defanstan seken topu önünde bulan Hakkı’nın yakın mesafeden sert şutu oyun alanı dışına çıktı.
DAK.73(GOL): Yozgatspor atağında ceza sahasında topla buluşan Hakkı çizgiden içeriye çevirdi meşin yuvarlak rakip oyuncunun eline çarpınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hakkı topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderip Yozgatspor’u 2-1 öne geçirdi.
Dak.82: Şekerspor atağında Mehmet Ali’den seken topu Burak kaleciye bıraktı iki oyuncunun anlaşmazlığından yararlanan Ali’nin yakın mesafeden vuruşunu kaleci Mustafa son anda kontrol etti.
DAK.90(GOL): Maçı Yozgatspor kazandı derken Şekerspor son dakikalarda atak oyununun karşılığını golle almayı bildi.
Sol kanattan korner atışı kazanan Kayseri Şekerspor adına İsmail’in yaptığı ortaya Recep kafayı vurdu Hakkı’ya çarpan top ağlara gitti.
Kalan kısa süre zarfında aradığı golü bulamayarak Kayseri Şekerspor’a yine takılan ve 2 hayati puan kaybeden Yozgatspor, rakiplerinin kazandığı haftada liderlik hesapları yaparken ilk yarıyı 29 puanla üçüncü sırada kapattı.
Aksaray deplasmanda Talasgücü Belediyespor’u yenerek puanını 33’e, Nevşehirspor ise Ceyhanspor’u mağlup ederek ilk yarıyı 31 puanla kapattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.