""

Vali Özkan asfalt çalışmalarını inceledi « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:14

Vali Özkan asfalt çalışmalarını inceledi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Özel İdaresi tarafından Sorgun İlçesi’ne bağlı Külhüyük ve B.Eynelli köyleri arasında gerçekleştirilen 2. kat asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Özkan’a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz eşlik etti.

Vali Özkan asfalt çalışmalarını inceledi
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 17:35

Yozgat’ın altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli adımlar atılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sorgun İlçesi’ne bağlı Külhüyük ve B.Eynelli köyleri arasındaki yolda yapılan asfalt sathi kaplama çalışmaları, bölge halkının ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.
Vali Özkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yılmaz, asfalt kaplama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yolun kalitesinin önemli ölçüde artacağını ve bu durumun bölgedeki ulaşım koşullarını iyileştireceğini belirtti.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yaptığı açıklamada, “Sorgun İlçesi’nde başlatılan bu önemli proje, hem bölge halkımızın ulaşımını kolaylaştıracak hem de köylerimizin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlayacaktır. İl Özel İdaresi’nin özverili çalışmaları sonucunda bölgemizin altyapısının güçlendiğini görmekten memnuniyet duyuyoruz. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için gerekli tüm destekleri vermeye devam edeceğiz” dedi. /Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.