""

Vali Özkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanını inceledi « Yeniufuk Gazetesi

30 Haziran 2024 - 01:33

Vali Özkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanını inceledi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Akdağmadeni ilçesinde yapımı devam eden Akdağmadeni İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Vali Özkan, İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat alanını inceledi
Son Güncelleme :

02 Haziran 2024 - 17:46

İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının inşaat çalışmalarını yerinde görmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Vali Özkan, ilgililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
Vali Özkan, yapımı devam eden emniyet müdürlüğü binasının ilçe güvenliğine ve halkın huzuruna katkı sağlayacağını belirterek, inşaatın hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün modern ve işlevsel bir yapıya kavuşmasıyla birlikte, ilçe genelinde güvenlik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesinin hedeflendiği ifade edildi.
Ziyaret sırasında Vali Özkan’a, Akdağmadeni Kaymakamı, İl Emniyet Müdürü, İlçe Emniyet Müdürü ve inşaatın yürütüldüğü firma yetkilileri eşlik etti. /Yusuf BAĞCI

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.