""

Vali Özkan, PTT heyetini kabul etti « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:14

Vali Özkan, PTT heyetini kabul etti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla PTT Yozgat Başmüdürü Murat Budak ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Vali Özkan, PTT heyetini kabul etti
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:36

Vali Özkan, PTT’nin 184 yıllık köklü geçmişini kutlayarak, PTT çalışanlarına başarılar diledi ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
PTT, 184 YILLIK BAŞARI YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR
23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti adıyla kurulan ve Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT, 184. yaşını kutlamanın gururunu yaşıyor. İki asra yaklaşan tecrübesiyle haberleşme, kargo, lojistik, bankacılık ve e-ticaret gibi alanlarda faaliyet gösteren PTT, sunduğu hizmetlerle hem ulusal hem de uluslararası alanda adından söz ettiriyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak hizmetlerini sürdüren PTT, geniş iş yeri ağı ve modern teknolojilere dayalı hizmet anlayışıyla Türkiye’nin iletişim ve haberleşme alanındaki en güvenilir kurumlarından biri olmaya devam ediyor.
Özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği yenilikçi projeler ve elektrikli araç filosu gibi çevre dostu atılımlarla, Türkiye’nin 2053 net sıfır emisyon hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.
PTT GENEL MÜDÜRÜ DR. HAKAN GÜLTEN: “PTT, MİLLETİMİZİN YANINDA OLMANIN GURURUNU YAŞIYOR”
PTT AŞ Genel Müdürü Dr. Hakan Gülten, PTT’nin 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kurumun köklü geçmişiyle Türkiye’nin en saygın ve güvenilir kurumlarından biri olduğunu vurguladı.
Gülten, “Güçlü altyapısı ve yenilikçi vizyonuyla PTT, sadece ulusal alanda değil, uluslararası platformlarda da öncü bir kurum haline gelmiştir. Büyük PTT Ailesi olarak milletimizin her daim yanında olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.