""

Vali Özkan, selden etkilenen köyde incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

30 Haziran 2024 - 01:28

Vali Özkan, selden etkilenen köyde incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yoğun yağışlar sonrasında Akdağmadeni ilçesine bağlı Sağıroğlu Köyü’nde meydana gelen sel felaketinin etkilediği bölgelerde incelemelerde bulundu.

Vali Özkan, selden etkilenen köyde incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

02 Haziran 2024 - 17:29

Sel felaketinin etkilerini değerlendiren Vali Özkan, afet bölgesinde yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli tedbirlerin alınması ve yardım çalışmalarının hızla başlatılması talimatını verdi. Ayrıca, sel sularının neden olduğu hasarların tespit edilerek gerekli önlemlerin alınması için ilgili kurum ve kuruluşların işbirliği içinde çalışması gerektiğini vurguladı.
Vali Özkan, sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin tüm imkanlarının seferber edilerek zarar gören bölgelerin en kısa sürede normale dönmesi için çalışılacağını ifade etti.
Vali Özkan, sel sularının neden olduğu zararları yerinde görmek ve vatandaşların mağduriyetini paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Vali Özkan’a, Akdağmadeni Kaymakamı ve ilgili kurumların temsilcileri eşlik etti./Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.