""

Vali Özkan, Sorgun hükümet konağı inşaatında inceleme yaptı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:10

Vali Özkan, Sorgun hükümet konağı inşaatında inceleme yaptı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Sorgun ilçesinde yapımı süren Hükümet Konağı inşaatını yerinde inceledi ve projeye ilişkin detaylı bilgi aldı. Vali Özkan, inşaat alanında yaptığı incelemede, yetkililerden çalışmanın ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve proje ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Vali Özkan, Sorgun hükümet konağı inşaatında inceleme yaptı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 17:28

Sorgun ilçesinin modern bir hükümet binasına kavuşacak olması, bölge halkı ve yöneticiler için büyük bir önem taşıyor. Vali Mehmet Ali Özkan, Hükümet Konağı’nın tamamlanmasının ardından ilçede kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütüleceğini belirtti. İnşaat alanında yetkililerden bilgi alan Vali Özkan, projenin belirlenen takvime uygun şekilde ilerlediği ve kısa sürede tamamlanacağını vurguladı.
Vali Özkan, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederek, “Sorgun Hükümet Konağı’nın ilimize kazandırılması, ilçemizin modernleşme sürecine önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu hizmetin ilimize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Hep birlikte, Sorgun’un ve Yozgat’ın kalkınmasına yönelik önemli adımlar atıyoruz” şeklinde konuştu.
/Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.