""

Vali Özkan, vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Eylül 2024 - 20:35

Vali Özkan, vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürüyor

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Vali Özkan, vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürüyor
Son Güncelleme :

20 Eylül 2024 - 18:11

Valilik makamında düzenlenen görüşmelerde, Vali Özkan, vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dikkatle dinliyor. Her bireyin sorununa büyük bir özenle yaklaşan Vali Özkan, dile getirilen konuları titizlikle ele alıyor. Vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyen Vali Özkan, ihtiyaç duyulan çözüm önerilerini belirlemek için yetkililere gerekli talimatları veriyor. Bu sayede, vatandaşların sorunlarının ivedilikle çözülmesi için gereken adımlar atılıyor. Vali Özkan, “Halkımızın ihtiyaçlarına duyarlı bir yönetim anlayışını benimsiyoruz. Her vatandaşımızın sorunu bizim için önemlidir ve bu sorunların çözümü için gereken tüm adımları atacağız,” diyerek, vatandaşlarla kurulan bu iletişimin önemine vurgu yaptı. /Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.