""

Vali Özkan, yatırımcıları Yozgat’a davet etti « Yeniufuk Gazetesi

6 Temmuz 2024 - 14:55

Vali Özkan, yatırımcıları Yozgat’a davet etti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehrin konumu ve potansiyeli açısından büyük bir öneme sahip olduğunu belirterek, yatırımcıları Yozgat’a yatırım yapmaya davet etti.

Vali Özkan, yatırımcıları Yozgat’a davet etti
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 17:23

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç ile Bozok Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım planları yapan Emateks Textile Firması Sahibi Arif Emre Adal, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, Yozgat’a yapılacak potansiyel yatırımlar ve işbirlikleri üzerine yapılan görüşmelerle geçti.
Vali Özkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yozgat’a yatırım yaparak istihdam sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür etti. Yatırım yapmak isteyen herkesi Yozgat’a davet eden Vali Özkan, şehrin ekonomik potansiyelini ve sağladığı avantajları vurguladı. Yatırım yapacak iş insanlarına yönelik olarak Yozgat’ın sunduğu destekler ve kolaylıklar hakkında bilgi verdi.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Taylan Alakoç ise şehirdeki iş dünyasının ve sanayi potansiyelinin gelişimine yönelik yapılan çalışmalardan bahsederek, Yozgat’ın yatırımcılara sağladığı fırsatları ve işbirliği olanaklarını vurguladı.
Emateks Textile Firması Sahibi Arif Emre Adal ise yapmayı planladıkları yatırımlarla ilgili Vali Özkan’a bilgi vererek, Yozgat’ta iş yapma kararlarının arkasında olduklarını ve şehre katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.