""

Vali Özkan, YKS Türkiye 3.’sünü ağırladı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:16

Vali Özkan, YKS Türkiye 3.’sünü ağırladı

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak eşliğinde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye 3.’sü olan Şehitler Fen Lisesi öğrencisi Salih Köser’i, ailesi ve okul müdür yardımcısını makamında ağırladı.

Vali Özkan, YKS Türkiye 3.’sünü ağırladı
Son Güncelleme :

16 Temmuz 2024 - 18:01

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Köser’i başarısından dolayı tebrik ederek, bisiklet ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. YKS’de Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavında 120 soruda sadece 1 yanlış yaparak Türkiye 3.’sü olan Köser, Alan Yeterlilik Testi (AYT) Sayısal bölümünde 80 soruda da 1 yanlış yaparak TYT’de Türkiye 13.’sü, AYT Sayısal ham puan sıralamasında Türkiye 28.’si oldu.
Vali Özkan, Köser’in bu başarısında emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve ailesine teşekkür ederek, genç öğrenciyi tebrik etti. Köser’in gösterdiği üstün başarının, Yozgat’ın eğitim kalitesi ve gençlerin potansiyeli hakkında önemli bir gösterge olduğunu belirtti.
Vali Özkan, eğitimde başarının artırılması için il genelinde yapılan çalışmaların sürdürüleceğini ve gençlerin yeteneklerini en iyi şekilde ortaya koymaları için desteklerin devam edeceğini ifade etti./Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.