""

Vali Özkan’dan 9 aylık değerlendirme « Yeniufuk Gazetesi

2 Temmuz 2024 - 00:11

Vali Özkan’dan 9 aylık değerlendirme

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, yaptığı açıklamada basının toplumsal dengeyi sağlama ve halkı bilgilendirme misyonunu vurgulayarak, basının kendilerine önemli destek olduğunu belirtti. Vali Özkan, 4’üncü güç olarak nitelendirdiği, Yozgat’ta görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Özkan’dan 9 aylık değerlendirme
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 16:49

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, göreve başladığı 9 aylık süreçte yapılan çalışmaları ve önümüzdeki döneme yönelik hedefleri paylaştı.
Vali Özkan yaptığı açıklamada, “Dönem itibariyle Yozgat’a hizmet etme noktasında bütün olayların bütün hizmetlerin içerisinde basın mensupları olarak sizler ve bizler bulunuyoruz. Basın 4’üncü güç olarak bizlere destek veriyor. Toplumsal dengeyi sağlamak, toplumu bilgilendirmek ve kamuyu denetlemek üzere basın mensupları sahada görev alıyor. 9 aylık bir süre oldu göreve başlayalı. Bu süreçte olmazsa olmazımız seçimleri, dini bayramlarımızı ve özel günlerimizi hep beraber geçirdik. Bu günlerle birlikte sahada insanlarımıza hizmet coğrafyamıza güzellik olsun diye çalışmalarımızı gayret içerisinde devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde sayın bakanlarımızın destekleriyle hemşehrilerimizin hem gayreti hem de dualarıyla durmaksızın yol olmaya devam ediyoruz. Yapılması gereken işlerimiz çok. Bu sene bir aksilik olmazsa il özel idaresi köylerimizde içme suları, kanalizasyon, tarımsal sulama ve diğer sektörlerde il özel idaresi ortaklaşması ile kamuoyu ajanslarıyla birlikte inşallah yol, içme suyu sektörü ile 300 milyonun üzerinde çalışmalar yaptık. Yine ajans ortaklaşmasıyla birlikte yapacağımız yatırımlar yaklaşık 500 milyona yaklaşacak” ifadelerine yer verdi. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.