Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, İlayda’nın öğretmenleri ve ailesi de hazır bulundu.
Vali Özkan, genç öğrenciyi tebrik ederek, başarısının Yozgat için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı. Özkan, İlayda’nın disiplinli çalışmasının ve azminin bu dereceyi getirdiğini belirterek, “İlayda’nın elde ettiği bu büyük başarı, azim ve kararlılıkla çalışıldığında neler başarılabileceğinin en güzel göstergesidir. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Gelecekte de aynı azimle ilerleyerek ülkemize önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.
Başarıda emeği geçen öğretmenlerine ve ailesine de teşekkür eden Vali Özkan, “Öğrencilerimizin akademik başarılarında öğretmenlerimizin ve ailelerinin büyük emeği var. Öğretmenlerimizin özverili çalışmaları ve ailelerin çocuklarına verdikleri destek, bu tür başarıların temel taşını oluşturuyor” ifadelerini kullandı.
İlayda İkbal İcik ise, kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür ederek, bu başarının kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Öğretmenleri ve ailesinin desteğiyle bu noktaya geldiğini dile getiren genç öğrenci, gelecekte de disiplinli çalışmasını sürdürerek ülkesine en iyi şekilde hizmet etmek istediğini söyledi.
Ziyaretin sonunda Vali Mehmet Ali Özkan, İlayda’ya başarılarının devamını dileyerek kendisine hediye takdim etti. / Haber Merkezi
Vali Özkan’dan dereceye giren öğrenciyi tebrik etti
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavında Türkiye 25’incisi olarak büyük bir başarıya imza atan Şehitler Fen Lisesi öğrencisi İlayda İkbal İcik’i makamında kabul etti.
