Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Özkan’dan öğretmene doğum günü sürprizi

Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine katılan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, törende ilginç ve anlamlı bir sürprize imza attı.

Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen

Tören sırasında 1’inci sınıf öğretmeni Mesut Geçen’in doğum günü olduğunu öğrenen Vali Özkan, öğretmen için özel bir doğum günü pastası gönderdi.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, öğretmen Mesut Geçen’in doğum günü olduğunu öğrenince, öğrencileriyle birlikte kutlayabilmesi için bir doğum günü pastası göndermeye karar verdi. Bu jest, öğretmenin ve öğrencilerin büyük beğenisini topladı.
Öğretmen Mesut Geçen, Vali Özkan’ın gönderdiği pastayı öğrencileriyle birlikte keserek yeni yaşını coşkuyla kutladı. Öğrencilerle birlikte yapılan kutlama, hem öğretmen hem de öğrenciler için unutulmaz bir anı olarak değerlendirildi.
/Yusuf BAĞCI

Reklamı Geç