""

Vali Özkan’dan sporculara moral ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

29 Eylül 2024 - 03:17

Vali Özkan’dan sporculara moral ziyareti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Topal ile birlikte Kadınlar Hentbol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü (ASH SK) takımına moral ziyaretinde bulundu.

Vali Özkan’dan sporculara moral ziyareti
Son Güncelleme :

27 Eylül 2024 - 16:46

Takımın 28 Eylül 2024 Cumartesi günü saat 13.00’te Artvin 7 Mart SK ile oynayacağı sezonun ilk maçı öncesinde Rıza Kayaalp Spor Salonu’nda gerçekleşen antrenmanlarını ziyaret eden Vali Özkan, sporcularla bir araya gelerek başarılar diledi.
Vali Özkan, antrenman sırasında sporcularla sohbet ederek takımın performansını yakından izledi. “Bozkırın Başakları” olarak anılan Yozgat ASH SK oyuncularına başarı dileklerini ileten Vali Özkan, sporculara moral vermek amacıyla eşofman takımı hediye etti. Özkan, “Sizler Yozgat’ı en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Çıkacağınız bu zorlu mücadelede yanınızdayız, başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.
İLK MAÇ ARTVİN 7 MART SK’YA KARŞI
Yozgat ASH SK, Kadınlar Hentbol 1. Ligi B Grubu’nda sezonun ilk maçını 28 Eylül 2024 tarihinde Artvin 7 Mart SK ile karşılaşacak./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.