""

Vali Özkan, Divanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 05:41

Vali Özkan, Divanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat’ta her hafta Cuma namazını farklı camilerde kılmak üzere Divanlı Mahallesi’ndeki camide cemaatle buluştu.

Vali Özkan, Divanlı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi
Son Güncelleme :

26 Nisan 2024 - 17:59

Namazın ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Vali Mehmet Ali Özkan, cami cemaati ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek taleplerini doğrudan aldı.
Vali Özkan, vatandaşlarla bir arada olmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Zaman zaman vatandaşlarımızla bir araya geliyor sohbet ediyor, sorun ve isteklerini yerinde dinliyoruz. Devletimiz bütün imkanlarını vatandaşlarımızın huzur ve refahı için seferber ediyor. Bizde bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.
Mahalle sakinleri de Vali Özkan’ı yanlarında görmekten mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Valimizi burada görmek bizleri mutlu etti. Kendisi sıradan bir vatandaş gibi bizlerle samimi bir şekilde iletişim kurdu. Köyümüzle ilgili talepleri kendisine ilettik. Allah razı olsun bizlerle yakından ilgilendi.”şeklinde konuştu./Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.