""

Vali Polat ve Başkan Köse’den Ertuğrul Soysal’a tebrik ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 18:16

Vali Polat ve Başkan Köse’den Ertuğrul Soysal’a tebrik ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcılığı görevine atanan AK Parti’den 24,25 ve 26. dönem Yozgat Milletvekilliği yapan Ertuğrul Soysal’a bir tebrik ziyareti de Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse’den geldi.

Vali Polat ve Başkan Köse’den Ertuğrul Soysal’a tebrik ziyareti
Son Güncelleme :

22 Eylül 2021 - 18:44

Yozgat Valisi Ziya Polat ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal’ı makamında ziyaret ederek, Bakan Yardımcılığı görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.
Bakan Yardımcısı Soysal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yozgat Valisi Ziya Polat ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi bakanlığımızda misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.
Vali Polat ve Başkan Köse, ziyaret anısına Bakan Yardımcısı Soysal’a hediye takdiminde bulundu. / Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.