""

Vali Polat’tan bayram mesajı « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 11:21

Vali Polat’tan bayram mesajı

Yozgat Valisi Ziya Polat Ramazan Bayramı münasebeti ile bir kutlama mesajı yayınlayarak Yozgatlıların bayramını kutladı.

Vali Polat’tan bayram mesajı
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2021 - 15:16

Vali Polat mesajında “İnsanları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla kaynaştıran, birlik ve beraberlik ruhunu geliştiren, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma hislerinin yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Bayramlar insani, millî ve manevi değerlerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günler olduğunu belirten Polat şunları kaydetti.
“Ramazan Bayramı; cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır.
Hepimiz için büyük anlam taşıyan bu bayram Tam Kapanma Sürecinde biraz daha farklı olacak. Unutmayalım ki Koronavirüs tehlikesi henüz geçmiş ve bitmiş değildir. Hepimizin sağlığı ve daha nice bayramlar yaşamak için ‘Sokağa Çıkma Kısıtlamasına’ uymamız gereken bir bayram yaşayacağız. Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, eş, dost ve komşularımıza ziyaretlerimizi yüz yüze yapamayacağız. Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun bir kat daha arttığı bayram sevincini telefonlarımızla, online görüşmelerle gerçekleştirip, salgın sürecinin daha çabuk atlatılması için gayret göstermeliyiz.
Vatandaşlarımızın bayramını huzur içinde geçirebilmeleri için gerekli her türlü tedbir alınmıştır. Bayramda görev başında olan tüm güvenlik güçlerimize, zabıta, itfaiye, 112, vefa sosyal destek guruplarımız ve sağlık personelimize görevlerinde başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Ayrıca kadın, çocuk, yaşlı demeden Filistinli Müslüman kardeşlerimize yapılan insanlık dışı saldırıları kınıyor, bir gün Kudüs ve Filistinli kardeşlerimizin tam özgürlüğüne kavuşmuş şekilde nice bayramlar kutlamalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Yozgatlı hemşerilerimizin, Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu günlerin milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum” (Cemil Mermertaş)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.