""

Vali Yardımcısı Halim, öğretmenlerle bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

1 Temmuz 2024 - 23:45

Vali Yardımcısı Halim, öğretmenlerle bir araya geldi

Yozgat Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, okullardaki mesleki çalışmaları yakından takip ediyor. Bu çerçevede, Yozgat Merkez Şehit Durmuş Delibaşı Anadolu Lisesi, Şehit Fuat Bahadır Buharalıoğlu Anadolu Lisesi ve Erdoğan Akdağ Fen Lisesi’nde görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek onların mesleki gelişimleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Halim, öğretmenlerle bir araya geldi
Son Güncelleme :

28 Haziran 2024 - 16:42

Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ın ziyaretleri sırasında öğretmenlerle fikir alışverişinde bulundu. Eğitim alanındaki yenilikleri ve öğrenci başarısını artırmaya yönelik stratejileri değerlendirme fırsatı bulan yetkililer, öğretmenlerin karşılaştıkları zorluklar ve ihtiyaçları konusunda da bilgi sahibi oldu.
Özellikle mesleki çalışmalara katılan öğretmenlerin deneyimlerini dinleyen Vali Yardımcısı Türker Çağatay Halim ve İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, eğitim kalitesini artırmak adına yapılacak çalışmalara yönelik değerli öneriler aldı./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.