""

Vali Yurtanç: Amacımız engellilerimizin hayata tutunmalarını sağlamak « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 17:32

Vali Yurtanç: Amacımız engellilerimizin hayata tutunmalarını sağlamak

Tekerlekli Sandalye Bölgesel Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Sorgun Engelliler Umutspor Basketbol Takımı, evinde Çarşamba Bedensel Engelliler Spor Kulübünü ağırladı.

Vali Yurtanç: Amacımız engellilerimizin  hayata tutunmalarını sağlamak
Son Güncelleme :

18 Aralık 2017 - 7:00

Müsabaka öncesi sahaya girerek engelli basketbolcularla bir süre sohbet eden Vali Yurtnaç, her iki takımada başarılar diledi.
Sadece kamu görevi olarak değil insan olarak da engellilerin yanında olunması gerektiğini belirten Vali Yurtnaç, “Dezavantajlı gurupları ne kadar çok mutlu edebilirsek o kadar başarılıyız demektir. O nedenle Sorgun Umut Engelliler Basketbol takımımızı desteklemek için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Amacımız engellilerimizin hayata tutunmalarını sağlamak. Kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve bizde idare olarak onların yanında yer almalıyız” dedi.Sorgun Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada maça iyi başlayan konuk takım Çarşamba BESK, ilk yarıyı 29-18 önde kapadı. Maçın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan konuk ekip maçı 62-44 kazandı.
Karşılaşmayı Vali Kemal Yurtnaç ile beraber Vali Yardımcıları Adem Yılmaz, Şükrü Çakır, Salih Altun, Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İl Genel Meclisi Başkanı Hacı Şahbaz ve üyeleri, İl Jandarma Alay Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Seçgin Çengeloğlu, daire müdürleri ve çok sayıda sporsever izledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.