""

Vali Yurtnaç: 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 10:16

Vali Yurtnaç: 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 15 Temmuz gecesi ülkenin farklı bir terör saldırısı ile karşı karşıya kaldığını belirterek, 15 Temmuz’u asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Vali Yurtnaç: 15 Temmuz’u asla  unutmayacağız, unutturmayacağız
Son Güncelleme :

15 Temmuz 2017 - 7:00

Vali Kemal Yurtnaç, Hain darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında şunları kaydetti: “Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin çeşitli kademeleri içerisine yuvalanmış Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu hainlerin başlatmış olduğu bu darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve çağrısı üzerine vatanı, milleti, bayrağı ve demokrasiye sahip çıkmak için sokağa çıkan kahraman halkımızın gösterdiği büyük bir cesaret örneği ile bertaraf edildi. 15 Temmuz ihanetini asla unutmayacağız ve unutturmayacağımız. O karanlık gece şehadete yürüyen kahraman vatansever kardeşlerimiz kanlarını canlarını feda ederek bu güzel vatanı ve sevdiklerini bizeemanet olarak bıraktı. Şimdi bu emanete sahip çıkma zamanıdır.
Şimdi birlik olma ve yaraları sarma zamanıdır.Alçak darbe girişimini engelleyen kahraman şehitlerimize, gazilerimize ve onların ailelerineAziz Türk milleti olarak sahip çıkmak bizim en büyük görevimizdir. Tek vatan, tek bayrak,tek millet, tek devlet uğruna ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz ile gazilerimizin ailelerinin ve yakınlarının daima yanlarında ve hizmetinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, halkımızı 15 Temmuz akşamı yapılacak anma etkinliklerine davet ediyorum.
Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.