""

Vali Yurtnaç: 30 Ağustos milletimizin yeniden dirilişidir « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 06:33

Vali Yurtnaç: 30 Ağustos milletimizin yeniden dirilişidir

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Türk tarihinin zaferlerle dolu olduğunu belirterek, “ 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, milletimizin yeniden dirilişidir.”dedi.

Vali Yurtnaç: 30 Ağustos milletimizin yeniden dirilişidir
Son Güncelleme :

29 Ağustos 2017 - 7:00

Vali Kemal Yurtnaç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında 30 Ağustos’un önemini vurguladı.
Vali Yurtnaç, “Tarihimizin en önemli dönüm noktası ve milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir.
Bu zaferle milletimiz milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemizin tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek millet olması bilinciyle canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.