""

Vali Yurtnaç: Bayramlar, birlik, beraberlik kardeşlik ve dostluk iklimidir « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:00

Vali Yurtnaç: Bayramlar, birlik, beraberlik kardeşlik ve dostluk iklimidir

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk iklimi olduğunu söyledi.

Vali Yurtnaç: Bayramlar, birlik, beraberlik  kardeşlik ve dostluk iklimidir
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2017 - 7:00

Vali Kemal Yurtnaç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Yozgat halkının bayramını kutladı.Vali Yurtnaç, mesajında bayramların önemini vurgulayarak şunları kaydetti: “ Ülkemizde ve tüm İslam Alemi’nde bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın, milletimiz, İslam Alemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk iklimidir. Duyguların en üst düzeyde idrak edildiği günlerdir. Bu itibarla, istikbal köklerdedir bilinciyle büyüklerimizi ziyaret ederek, cennet kokulu çocuklarımızı sevindirerek, yetimlerin gönüllerini kazanarak bu mübarek günleri, manasına mutabık şekilde yaşamalı ve yaşatmalı, bayramın manasının ve adetlerimizin gelecek nesillere intikalini sağlamalıyız.
Ayrıca, çevremizde bulunan şehit yakınlarının ve gazilerimizin de gönüllerini almayı unutmadan onların buruk geçen bayramlarında hissiyatlarını paylaşmalıyız.
Bayram için yolculuk hazırlığı yapan vatandaşlarımızdan trafik kurallarına, her zaman olduğundan çok daha fazla riayet etmelerini rica ediyorum.
Ailelerimize derin acılar yaşatacak kazalara sebep olacak ihlallerden kaçınalım. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyor, tüm Müslümanlara ve insanlığa Rabbimden huzur, saadet ve sağlık diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.