""

Vali Yurtnaç: Devletimizin desteği ile standardı yüksek okullar yapıyoruz « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 05:21

Vali Yurtnaç: Devletimizin desteği ile standardı yüksek okullar yapıyoruz

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, eğitime büyük önem verdiklerini ve en büyük yatırımın eğitime olan yatırım olduğunu belirterek, “Devletimiz ve hükümetimizin desteği ile standardı yüksek okullar yapıyoruz.”dedi.

Vali Yurtnaç: Devletimizin desteği ile  standardı yüksek okullar yapıyoruz
Son Güncelleme :

09 Kasım 2017 - 7:00

Bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Yerköy İlçesine giden Vali Kemal Yurtnaç, burada önce kaymakamlığa uğrayarak görevine yeni başlayan Kaymakam Tuncay Dursun’a görevinde başarılar diledi.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçede yapımına başlanan Namık Kemal Ortaokulu ve İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu inşaatlarını yerinde inceleyen Vali Yurtnaç, öğrencilerin kaliteli binalarda eğitim görmeleri için okul binalarının fiziki yapısının düzeltileceğini söyledi.
İnşaatlar hakkında ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdüründen bilgi alan Vali Yurtnaç, “Sadece il merkezinde değil ilçelerimizde de çocuklarımızın standardı okul binalarında okumaları için başlattığımız çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çocuklarımız artık sınıfları güzel, bahçesi geniş, spor salonları olan, laboratuarları donanımlı, teknoloji sınıfları olan okullarda okuyacaklar” dedi.
Binaların güzel olmasının tek başına bir işe yaramadığını belirten Vali Yurtnaç, “Devletimizin ve hükümetimiz destekleri ile standardı yüksek okullar yapıyoruz.
Okullarımızın fiziki güzelliği ve donanımı tek başına bir işe yaramıyor. Burada okuyan öğrencilerimizin milli manevi değerlerini bilen, geçmişine sahip çıkan, bayrağını, kıblesini kimseyle tartışmayan ve pazarlık konusu yapmayan nesiller olarak yetişmeleri için de gayret göstereceğiz. Bunun için öğretmenlerimize de büyük görev düşüyor” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.