""

Vali Yurtnaç: Hayatımızdan engelleri kaldıralım « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:40

Vali Yurtnaç: Hayatımızdan engelleri kaldıralım

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, bedensel engelli Davut Bayram’ı işyerinde ziyaret ederek engellilerin sorunları hakkında istişarede bulundu.

Vali Yurtnaç: Hayatımızdan  engelleri kaldıralım
Son Güncelleme :

07 Aralık 2017 - 7:00

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek halkın arasına giren Vali Yurtnaç, engelliler günü münasebetiyle bu seferde meydan yerinde işyeri bulunan bedensel engelli Davut Bayram’ı ziyaret etti.
Engellilerin günlük hayatında yaşadığı sorunlar hakkında Bayram ile görüş alışverişinde bulunan Vali Yurtnaç, Bayram’ın ilettiği sorunların en kısa sürede çözülmesi için gerekli kurumlara talimat verdi. Engellilerin yaşadığı sorunların toplumun her kesiminin ortak sorunu olduğunu belirten Vali Yurtnaç, “Engelli vatandaşlarımızın sorunlarını ortadan kaldırmak için devlet olarak gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Onların memnuniyetini artırmak için ne gerekiyorsa gerek devlet olarak gerekse vatandaş olarak elimizden gelen ne varsa yapmamız gerekiyor. Bu memnuniyeti artırdığımız zaman yaptığımız işte başarılı olmuş oluruz. Bu maksatla hayatımızdan engelleri kaldırmalıyız” dedi. Davut Bayram ise Vali Kemal Yurtnaç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman vatandaşla iç içe olduğundan ve engellilerin sorunları ile kendi sorunu gibi ilgilenmesinden dolayı teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.