""

Vali Yurtnaç: Öğrencilerimiz otel konforundaki yurtlarda kalacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:57

Vali Yurtnaç: Öğrencilerimiz otel konforundaki yurtlarda kalacak

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, şehre okumaya gelen öğrencilerin en iyi şekilde konaklama ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirterek, öğrencilerin otel konforundaki yurtlarda kalacağını söyledi.

Vali Yurtnaç: Öğrencilerimiz otel  konforundaki yurtlarda kalacak
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2017 - 7:00

Vali Kemal Yurtnaç, Yozgat’ta yapımı devam eden öğrenci yurtlarında incelemede bulunarak Kredi Yurtlar Kurumu yetkililerinden bilgi aldı.
İşadamı Taylan Alakoç’un yaptırdığı ve 15 yıllığına Kredi Yurtlar Kurumu’na kiraladığı 902 kişilik erkek öğrenci yurdu inşaatında incelemede bulunan Vali Yurtnaç, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Yozgat’a okumaya gelen öğrencilerin en iyi şekilde konaklama ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını vurguladı.
BOZOK ÜNİVERSİTESİ KENDİNİ YENİLEMEYE DEVAM EDİYOR
Bozok Üniversitesinin her geçen gün kendini yenilediğini ve büyümeye devam ettiğini belirten Vali Yurtnaç, “Bozok üniversitesi genç bir üniversite olmasına rağmen her yıl kendini yenileyen ve büyümesini hızlı bir şekilde sürdüren bir üniversite. Bu yenilenme ve büyüme ise üniversitemizin tercih edilirliğini her geçen yıl artırıyor. Bozok Üniversitesini tercih eden öğrencilerimiz bizim misafirimiz. Misafirlerimizi de en iyi şekilde ağırlamak, onların ihtiyaçlarına cevap vermek bizim görevimiz. O bakımdan yapılan yurtların da kaliteli hizmet vermesi, rahat bir ortam ve konforlu olmasına özen gösteriyoruz. Yeni yapılan yurtlarımız gerçekten otel konforunda. Öğrencilerin her türlü ihtiyacı düşünülerek yapılıyor” diye konuştu.
YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNDE 2 BİN 102 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU HİZMETE GİRECEK
Vali Yurtnaç daha sonra TOKİ tarafından yapımı devam eden bin 200 kişilik kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulunarak, 2017-2018 eğitim öğretim yılı başlamadan hizmet vermeye başlayacak olan her iki yurtta toplam 2 Bin 102 öğrencinin kalacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.