""

Vali Yurtnaç, projeler hakkında bilgi verdi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:26

Vali Yurtnaç, projeler hakkında bilgi verdi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, göreve geldiği bir buçuk yıl içerisinde kentte gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projeler hakkında bilgiler verdi.

Vali Yurtnaç, projeler  hakkında bilgi verdi
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Yozgat Şehir Hastanesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın yanı sıra AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Bozok Üniversitesi Rektörü Salih Karacabey, sivil toplum kuruluşları ve kurum müdürleri katıldı. Yozgat tanıtım filminin gösterimi ile başlayan programda Vali Yurtnaç, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen ve devam eden yatırımlar hakkında katılımcılara açıklamalarda bulundu.
Amaçlarının orta vadede Yozgat’ı ülkenin parlayan yıldızı haline getirmek olduğunu söyleyen Vali Yurtnaç,”2017-2023 vizyonu içerisinde Yozgat’ın yol haritasını çıkartarak Yozgat için neler yapılabilir ve neler hedefliyoruz onu tasarladık” dedi. Kültür, sanat, eğitim, spor ve turizm alanında gerçekleştirilen faaliyetleri slayt eşliğinde katılımcılara anlatan Vali Yurtnaç, Yozgat’ın gelişip kalkınması için herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yapması gerektiğini söyledi.
Vali Yurtnaç,”Bu tür faaliyetlerle ilimizin sosyal ve kültürel gelişiminin sağlanması, ulusal ve uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yaparak ilin tanıtılması, turizmin geliştirilmesi ve ekonomik girdi sağlanması hedeflenmektedir” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.