""

Vali Yurtnaç: Şehit ailemiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntılarında yanındayız « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 14:00

Vali Yurtnaç: Şehit ailemiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntılarında yanındayız

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, şehit aileleri ve gazilerin devlete emanet olduğunu belirterek, her türlü skıntılarında yanlarında olduklarını söyledi.

Vali Yurtnaç: Şehit ailemiz ve gazilerimizin  her türlü sıkıntılarında yanındayız
Son Güncelleme :

16 Haziran 2017 - 7:00

Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü anısına Yozgat’ta şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verildi.
Askeri Gazino’da verilen iftar yemeğine, şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra, Vali Kemal Yurtnaç ve eşi Dilek Yurtnaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Müftüsü Salih Sezik, An Ajans Grup Başkanı Nurullah Nurdoğan, katıldı.
Vali Yurtnaç, iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, jandarmanın 178’inci kuruluş yıldönümünü kutladı.
Şehitlere rahmet, gazilere sağlık dileğinde bulunan Vali Yurtnaç, şöyle konuştu: “Sizler bizlere emanetsiniz, devletimize emanetsiniz ve her türlü sıkıntınızda yanınızdayız. Devlet için, millet için bedel ödemiş insanlarsınız.
Çocuklarınızı sonuna kadar okutacağız, bu vatana, millete hayırlı evlatlar olarak yetiştireceğiz. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda da hem yanınızdayız, hem destekçiniziz, hem de sizin emrinizdeyiz. Tüm buradaki çalışan teşkilatımızla beraber soframıza katıldığınız için teşekkür ediyorum.”
Konuşmaların ardından Vali Yurtnaç ve Eşi Dilek Yurtnaç, masaları gezerek, şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Bazı şehit aileleri isteklerini Vali Yurtnaç’a ileterek yardımcı olmalarını istedi.
Vali Yurtnaç’ta ailelerin taleplerini kendisi not alarak her türlü sorun ve sıkıntılarının giderileceğini ve ailelerin her zaman yanında olacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.