""

Vali Yurtnaç Yenifakılı’da incelemelerde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 11:01

Vali Yurtnaç Yenifakılı’da incelemelerde bulundu

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ilçe ziyaretleri kapsamında Yenifakılı ilçesinde bir takım inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Yurtnaç Yenifakılı’da  incelemelerde bulundu
Son Güncelleme :

28 Ağustos 2017 - 7:00

İlk önce ilçe merkezinde incelemede bulunan Vali Yurtnaç daha sonra Fehimli ve Eskiören köylerinde yol yapim çalışmalarını denetledi.
Bu yıl köy yollarında önemli bir mesafe aldıklarını belirten Vali Yurtnaç, “Köy yollarımız bu yıldan itibaren daha kaliteli bir şekilde yapılmaya başlandı.
Havaların ısınması ile başladığımız yol yapım çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Sezon sonuna kadar çalışmalarımız süratle devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve güzel yollardan ulaşımlarını sağlaması için çaba gösteriyoruz” dedi.
Daha sonra Damlalı mevkinde bulunan yer altı şehrinde incelemelerde bulunan Vali Yurtnaç, “Yozgat tarihi ve turistik zenginlikleri oldukça fazla bir ilimiz. Ama geçmişte tarihin gün yüzüne çıkarılması ve tanıtımla alakalı fazla bir çalışma yapılmamış. Yozgat için en önem verdiğimiz konulardan birisi de turizm.
Biz Yozgat’ın bu potansiyelini ortaya çıkarıp turizm güzergahına eklettiğimiz zaman inanıyorum ki Yozgat orta ve uzun vadede turizmin önemli merkezlerinden birisi olacaktır” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.