""

Vali Yurtnaç yol çalışmalarını inceledi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 16:17

Vali Yurtnaç yol çalışmalarını inceledi

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç Doğanken ile Karayakup arasındaki yol çalışmalarını inceledi.

Vali Yurtnaç yol çalışmalarını inceledi
Son Güncelleme :

15 Haziran 2017 - 7:00

Küçükçağal, Bebek ve Karayakup arasında başlatılan yol çalışmasını yerinde inceleyen Vali Yurtnaç, İl Özel İdaresi yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yaz aylarını iyi değerlendireceklerini belirten Vali Yurtnaç, köy yollarının sıcak asfaltla buluşması için hummalı bir çalışma başlatıldığını söyledi.
Yaz mevsiminde olabildiğince fazla yol yapmayı hedeflediklerini ifade eden Vali Yurtnaç, “Havaların ısınması ile birlikte hummalı bir çalışmanın da içerisine girdik. Yaz mevsimi bizim ve çalışma arkadaşlarımızın en yoğun çalıştığı dönemdir. Bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım. Köy yollarına ağırlık verdik. Saatte 240 ton asfalt üretebilen tesisimizin kurulumu tamamlandı ve üretim yapmaya hazır hale geldi. Bu sayede hem daha kaliteli yollar yapacağız hem de üretimi kendimiz yaptığımız için maliyeti düşüreceğiz” dedi.
Doğankent ile Sarıkaya arası yolun zemin çalışmalarının hızlı bir şekilde yapıldığını kaydeden Vali Yurtnaç, “Bu yol vatandaşlar tarafından sık kullanılan ve trafiğin yoğun olduğu bir yol. Şu anda zemin çalışmaları devam ediyor.
Bunun yanı sıra yolumuzu genişletiyoruz. Altyapı çalışmalarımız tamamlandığı zaman asfalt atmaya başlayacağız. Artık yollarımız standartlara uygun, vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği düzeyde olacak” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.