""

Vali Yurtnaç’tan 10 Kasım mesajı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 03:26

Vali Yurtnaç’tan 10 Kasım mesajı

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Vali Yurtnaç’tan 10 Kasım mesajı
Son Güncelleme :

10 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.
Vali Yurtnaç, mesajında şu ifadelere yer verdi “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurladığımız günün 79’uncu yılında saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Hayatını ülkesine ve milletine adayan Atatürk, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir. Türk milleti olarak, Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti ve onun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmak için gayretle çalışıyoruz.
Demokratik iradesi daha çok güçlenen Türkiye şimdi her zamankinden daha fazla emniyet ve güvenle geleceğe yürüyen bir ülke olma yolunda büyük mesafeler almaktadır. Türkiye Cumhuriyeti, milli iradeyi esas alan, demokratik ve insan haklarına saygılı, bölgesinde ve dünyada söz sahibi saygın bir ülke olarak aydınlık yoluna devam edecektir. Tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olduğumuz ve bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz iyi bilinmelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 79’uncu seneyi devriyesinde saygı, minnet ve rahmetle anıyorum”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.