""

Vali Yurtnaç’tan Bayram mesajı « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 01:12

Vali Yurtnaç’tan Bayram mesajı

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, yayınladığı mesajında Yozgat halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Vali Yurtnaç’tan  Bayram mesajı
Son Güncelleme :

22 Haziran 2017 - 7:00

Vali Yurtnaç, mesajında şunları kaydetti: “Birlikteliğimizin üst seviyelere çıktığı, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, dargınların barıştığı bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günlerde, çevremizde bulunan dezavantajlı gruplar, kimsesizler, yaşlılar, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız ile kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin aileleri ziyaret edilerek gönülleri alınmalı yalnızlıkları hissettirilmemelidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, mesai arkadaşlarımın, Yozgatlı hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, bayramın barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olması duasıyla huzurlu mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.