""

Vali Yurtnaç’tan Kurca’ya başarı belgesi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 02:50

Vali Yurtnaç’tan Kurca’ya başarı belgesi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkartılan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Halk Sağlığı ve Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlıkları yürürlükten kaldırılarak, genel müdürlük şeklinde düzenlenmesiyle birlikte kapanan Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği’nin Genel Sekreterlik görevini yürüten Op. Dr. İsmail Kurca’ya Vali Kemal Yurtnaç tarafından bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başarı belgesi verildi.

Vali Yurtnaç’tan  Kurca’ya başarı belgesi
Son Güncelleme :

01 Kasım 2017 - 7:00

İsmail Kurca’nın genel sekreterlik görevinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Vali Yurtnaç, “Uzun zamandır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Op. Dr. İsmail Kurca, görevde bulunduğu süre içerisinde özellikle Yozgat Şehir Hastanesinin açılmasında ve vatandaşların hizmetine sunulmasında özverili bir şekilde çalışmıştır. Kendisine bu güne kadar yaptığı hizmetlerden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki mesleki hayatında da özverili bir şekilde çalışmasını ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.